Diensten

Webdesign

webdesign obvioEen professioneel ontworpen website helpt u uw beste beentje op de virtuele markt te zetten en voegt glans toe aan uw imago!

Ons webdesign helpt het imago van uw bedrijf in de internet markt te herontdekken. De vermenging van stijl en technologie die we aanbieden in combinatie met onze expertise stelt uw bedrijf in staat om te slagen op het web.

Uw website zal volgende elementen bevatten:

 • visueel aantrekkelijk
 • zeer functioneel
 • optimale gebruikerservaring
 • mobiele technologie
 • zoekmachine vriendelijk

 

 

Development

webdevelopment, webontwikkelaar, obvioObvio maakt gebruik van web development technologieën die hun kracht reeds bewezen hebben. Hiervoor maken we gebruik van het krachtigste CMS(Content Management Systeem): Drupal!

Hét sterke punt van Drupal is flexibiliteit: in Drupal kan je zélf je paginatypen volledig definiëren. Met Drupal krijg je een website waarin je nooit tegen beperkingen zult aanlopen: alles is configureerbaar.

Enkele bekende websites die van Drupal gebruik maken zijn: Het Witte Huis, Greenpeace UK, Het Louvre, ING US, MTV UK en McDonald's AU.

 

Voordelen van Drupal:

 • Rijk aan functionaliteiten: keuze uit meer dan 20000 modules, dit zijn uitbreidingen gebouwd door de Drupal community waarmee je allerlei extra functionaliteit aan je site kunt toevoegen.
 • Veelzijdig, stabiel,
 • Handige administratie- en de sociale netwerkfunctionaliteiten
 • Omdat de software open source en dus gratis is, kan het compleet aangepast worden aan de noden van de klant.
 • Wereldwijde community van meer dan 720.000 mensen met het syteem werken. Iedereen draagt bij aan de ontwikkeling en draagt zijn steentje bij aan de kwaliteit van het systeem.
 • Het speciale aan Drupal is dat wanneer er een nieuwe versie wordt gelanceerd, er geen achterwaartse comptabiliteit is. Dit wil zeggen dat alle modules zich moeten aanpassen aan de nieuwe versie. Zo wordt het systeem enorm up-to-date gehouden en aangepast aan de laatste webstandaarden.
 • Gebruiksvriendelijke administratiepaneel
 • Zoekmachine optimalisatie(SEO): zeer SEO-vriendelijk dankzij bijvoorbeeld de Seo-vriendelijke url's.
 • Klaar voor mobiel internet en andere platformen. Waarom zou je dus duizenden Euro's investeren in een mobiele ontwikkelaar als de modules al het werk voor jou doen? Iedere website die Obvio maakt, is van het responsive type.
 • Voor een simpele website lijkt Drupal wat too much, maar het is meteen klaar voor toekomstige uitgebreiding van je website(wat dan weer een zeer groot voordeel is).

Nadelen:

 • Vergt aanbeveling voor professioneel onderhoud
 • Stelt hogere eisen aan hosting

Uw website is uw visitekaartje op het web. Of u nu een multinational vertegenwoordigt, een KMO leidt of een eenmanszaak hebt opgericht: u hebt er alle belang bij ook op het internet aanwezig te zijn.

 

Marketing

marketing, obvioAllereerst is het belangrijk om te weten wat het doel is van zoekmachine optimalisatie: meer bezoekers naar de website trekken door een hogere positie in zoekmachines te verkrijgen.

Hoe hoger u in Google staat, hoe beter u zichtbaar bent. Mensen klikken dus sneller op uw website en dat betekent meer bezoekers! Meer bezoekers betekent meer leads, meer leads betekent meer omzet. Het optimaliseren van de website wordt gedaan aan de hand van verschillende manieren. Zo is het belangrijk dat de techniek(het CMS) achter de website goed is. Dat er goede content op de website staat, dat er veel goede linkjes naar uw website gaan, dat de meta data goed staat en ga zo maar door. Er zijn zo’n 200 factoren die van invloed zijn voor de ranking van uw website. SEO is de opening naar vele bezoekers op uw website.

 

Een groot voordeel van SEO, is dat de investering relatief laag is. Vergelijk het maar eens met de investering die u moet doen voor een advertentie in de krant of een spotje op de radio. Het kost veel geld en het is nog maar de vraag wat de impact is. Daarnaast is SEO is van de lange termijn. Als u kiest voor zoekmachine optimalisatie, zult u daar voor een lange tijd de voordelen van ervaren. SEO heeft altijd een positief effect en dat is natuurlijk wat u wenst.

SEO is goed te meten. Door middel van verschillende tools en een programma kunt u precies zien hoeveel bezoekers er op uw website komen door SEO. Uiteraard kunnen leads en conversies ook worden gemeten. Bij bijvoorbeeld een advertentie in de krant is dat niet mogelijk.

Let's get started

Obvio, de juiste keuze!